Meidän tarina

Powermaint, luotettava huoltokumppani jo vuodesta 2009.

Powermaintin yritystarina alkoi vuonna 2009 kun Efore Oy lopetti Saarijärven tehtaan ja ulkoisti osan huoltotoiminnasta omalle henkilökunnalle.

Todellisuudessa Powermaintin henkilökunnan ammattitaito oli alkanut karttumaan alalla jo 90-luvun alkupuolelta, kun työt alkoivat Eforen noustessa yhdeksi suurimmaksi teholähde valmistajaksi. Näin voimme puhua vuosikymmenten ammattitaidosta teho- ja virtalähteiden korjaamisessa.

Kymmenen toimintavuotensa aikana Powermaint on pystynyt solmimaan huoltosopimuksia Suomen johtavien toimijoiden kanssa, sekä palvelemaan myös asiakkaita ympäri maailman, aina Saipanin saaria myöten.

Olemme vuosien aikana korjannut tuhansia yksiköitä. Emme pelkästään teho- ja virtalähteitä, invertereitä ja ohjausyksiköitä vaan huoltojen kirjo on ollut suuri. Nykyään elektroniikan piiritason korjaus on katoavaa kansanperinnettä, mutta meille se on asia jota haluamme vaalia. Samalla kannamme kortemme kekoon ilmaston puolesta, koska elektroniikan valmistukseen käytetään paljon uusiutumattomia luonnonvaroja. Täten säästämme yhdessä hurjasti resursseja, kun korjaamme vanhan laitteesi eikä uutta tuotetta tarvitse tuottaa.

Vuosi 2019 oli yrityksessä uusien tuulien aikaa kun seuraava sukupolvi astui mukaan. Otto Kuusimäki on varttunut Powermaintin suojissa jo vuosia. Perustajan Harri Karhilan siirtyessä ruuhkaiseen Suomeen, nuori ja innokas Kuusimäki päätti ottaa ohjat omiin käsiin ja alkoi johtamaan yritystä nuoruuden innolla. Yksin hänen ei tarvitse olla, sillä hänen isänsä hoitaa yrityksen myyntiä ja markkinointia eli voimme puhua perheyrityksestä. Heidän lisäksi henkilökuntaan kuuluu Kimmo ja Onni. Tämä nelikko muodostaa Powermaintin ytimen. Tämä tarina on vasta alussa.

Työntekijää

Vuoden kokemus

Huollettua laitetta

Miksi valita meidät?

Powermaintilla on pitkä historia elektroniikan huoltamisesta. Meillä on ammattitaitoinen henkilökunta. Hyvin laaja yhteistyöverkosto. Monipuolinen komponenttivarasto. Olemme hyvin joustava ja ketterä toimija. Me emme usko perinteiseen B2B ajatukseen vaan me uskomme vahvasti, että henkilökohtaisella palvelulla pystymme palvelemaan juuri sinua paremmin. Me haluamme tuoda kiertotalouden näkyviin oman toimintamme kautta. Kaikkien resurssien kannalta on järkevää korjata vanha kuin tuottaa uusi yksikkö.

Ammattitaitoinen

Laaja yhteistyöverkko

Joustava ja ketterä

Henkilökohtainen palvelu

Vastuullinen